Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-23-2008   #1 (permalink)
Recep
Yönetici

Recep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 2.411
1.768 Mesajına 3.075 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 2957
Tecrübe Puanı: 10 Recep is on a distinguished road
Standart Türkiye Okuyor` projesi Kastamonu`da başlatıldı

`

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül`ün isteği doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı`nın birlikte hazırladığı "Türkiye Okuyor" projesi Kastamonu`da başlatıldı.
Kastamonu Valisi Nurullah Çakır`ın katılımıyla, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası`nda yapılan toplantıda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Türkiye Okuyor" projesi kapsamında Kastamonu`da neler yapılabileceğine ilişkin önerilerini, proje yürütme kurul üyelerine sundu.

Bu doğrultuda Milli Eğitim Müdürlüğü, okumayı sevdirmek için okullarda her gün en az 20 dakikanın kitap okumaya ayrılması, okullara yazarlar çağırılarak, kitap günleri düzenlenmesi, il müftüsü tarafından kitap okuma vaazı verilmesi, en fazla kitap
okunan kahvehaneye ödül verilmesi ve kütüphanenin gezici aracıyla tüm köylerde faaliyetler düzenlemesi gibi birçok öneri sundu. Şehrin belirli yerlerine okumakla ilgili afişler asmak, kitap fuarları düzenlemek ve özürlüler için telefon hizmetlerinden yararlanarak "Eve kitap" kampanyası başlatmak gibi etkinliklerin

Recep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla