|
|||||||
| Kendini Tanıt | Şifremi Unuttum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Cezalı Üyeler | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yönetici
Ettiği Teşekkür: 298 974 Mesajına 2.175 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 1678
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Hep hayallerle yaşamayı arzu ediyorum. Çünkü hayallerime kimse karışmıyor, Hep hayallerimde seviyor, seviliyorum Aşka dair ne varsa hepsini orada tadıyorum .. Dostluklar bile artık sahte, ikiyüzlü oldu, Şimdiki güller eskisi gibi kokmaz oldu, Sevgi diye açtığım mektuplar kahır doldu, Aşka dair ne varsa hepsini orada sanıyorum .. Sevdim hep, sevmediğim olmadı şu cihanda, Verdim hep, vermediğim olmadı bu alemde, Yazdım hep, yazmadığım olmadı bu hayatta, Aşka dair ne varsa hepsini orada biliyorum .. Biliyorum yine bana küseceksin bir bahaneyle, Seviyorum diyeceksin belki önünde bir sananeyle, Kor ateş düşen yüreğime gel bir derman eyle, Aşka dair ne varsa hepsini orada yazıyorum .. Hayal deyip sakın sevgini esirgeme yüreğinden, Gün gelir elbet gerçek olur inanarak sevdiğinden, Sen de içersin Tanrıdan dilerim benim içtiğimden, Aşka dair ne varsa hepsini orada yaşıyorum .. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
BaTteriSt
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Ettiği Teşekkür: 2 8 Mesajına 15 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 7
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
selçuk abi döktürmüşsün valla...emeğine sağlık
Yağmuru seviyorum diyorsun Yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun Güneşi seviyorum diyorsun Güneş çıkınca gölgeye kaçıyorsun Rüzgarı seviyorum diyorsun Rüzgar çıkınca pencereni kapıyorsun İşte bundan korkuyorum BENİDE SEVDİĞİNİ SÖYLÜYORSUN |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|