|
|||||||
| Kendini Tanıt | Şifremi Unuttum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Cezalı Üyeler | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Kurucu Üye
Ettiği Teşekkür: 314 330 Mesajına 827 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 248
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Sonu olamayan bir bekleyiş bu beklide bu. Belki bir gün geri döneceksin. İki seçenek var hangisi gerçek bilmiyorum. Bir zehir bu belkide ben içtikçe sen içiriyorsun. Bir diken bu belkide battıkça canımı yakan ve canımı yaktıkça sen yüreğime ekiyorsun. Ben suskun, suskun ölümü beklerken, sen bir şekilde onu bana yaklaştırmaya çalışıyorsun. Varsın gelsin ölüm korkum yok elbet bir gün öleceğiz. Ama korkum ne bili yomusun SENNNNNNNNNNNNNN Sana bir kere daha sarılamadan. Sana bir kere daha yarim diyemeden. Ve bir kere daha senin kollarının arsına girmeden ölmekten korkuyorum. Korkum bu. Aklıma gelen başım gelir bilirim. Seni kaybetmek gelirdi aklıma bir kere daha sevginden mahrum kalmak gelirdi. Görüyorsun seni kaybettim ve sevginden de mahrumum. Görünüyor ki sana bir kere daha sarılmadan seninle bir gün bile geçirmeden gözlerim kapanacak. Senin için atan yüreğim artık sonsuz istir atına çekilecek. Eğer senden önce ölürsem sakın arkamdan üzülme sevdiğim çünkü buna hakkın yok. Çünkü varlığım sana bir hayli sıkıntı vermiş. O halde yokluğum sana mutluluk getirir. Yaşarken mutlu edemedim. Bari öldüğümde mutlu etmiş olayım seni. Bir türkü gibiydi sana olan sevdam. En başından ince bir narinlikle başla ama sonu anlaşılmaz. Şimdi ise içimde bir umutla ya sana kavuşmayı bekliyorum ya da ölmeyi. Eğer öleceksem sevdiğim bir kere daha seninle olayım. Ondan sonra öleyim. Son isteğim cancağızım gözümün içine bak bana bir kere daha seni seviyorum de ondan sonra çek vur beni. Ölüm her aklına geldiğinde Ah edip vah edip inleme Bu halinle Allah ı incitmiş olursun Ecel kapını çaldığında Evi telâşe verme O geldiğinde sen çoktan gitmiş olacaksın |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|