Foruma Üye olan kullanıcılarımız E-mail adreslerine gönderilen Aktifleştirme mailini onaylamaları gerekmektedir. Aksi durumda Forumu kullanamazlar. ----- Sohbet Alanına Sadece özel üyeler yazabilirler. Forumumuzda özel üye olmak için foruma 50 mesaj yazmanız gerekmektedir. (TIKLA)
Sponsor Reklam
cidetr'ye Reklam Ver!
Geri git   Cide Yöresel Platform > Genel Forum > Aşk Ve Sevgi Salonu
Kendini Tanıt Şifremi Unuttum Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Cezalı Üyeler Bütün Forumları okunmuş kabul et

LinkBack Seçenekler
Alt 08-14-2007   #1 (permalink)
Forum Sahibi

Ramazan37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 297
265 Mesajına 690 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 229
Tecrübe Puanı: 10 Ramazan37 is on a distinguished road
Standart Neden Yetmedi Verdiklerim Neden Hep Bir Fazlasını Istedin

Neden Yetmedi Verdiklerim Neden Hep Bir Fazlasını Istedin

''SEVME BENİ SEVDALARDAN VURGUNLAR YEDİM'' böyle derdim her ilişkiye başlarken çünkü gerçekten vurgunlar yemişti yüreğim ve yüreğimin bir yeri her daim kanarken sevmek alabildiğine zordu ve ümit vermek istemezdim benimle olanlara,onların yüreğine vurgun olmak istemezdim.

Ama her yara doktorunu ararmış bende buldum doktorumu.Evet yalan değil iyileştirdin kanayan yüreğimi,çözdün yüreğime vurduğum prangaları ve yıktın umarsızca etrafıma çektiğim duvarlarımı.Önce gözlerimi aldın,sonra ellerimi ve en son olarak yüreğimi.

Ama bilmiyormuşum gibi herşeyim olmana izin verdim.Ve sen herşeyim oldukça benden daha fazlasını istedin.Herşeyim oldun herşeyimi verdim sana dedim dinletemedim..İnsanın birazda kendini dinlemesi lazım dedim.Kendimi dinleyeyim ki içimde sana verecek yeni şeyler doğsun ama sana yetmedi ben kendimi kendimde dinlemeye çalışırken sen beni başka bedenler ararken hayal ettin,rüyalarında hep yanıma başka kadınlar soktun ve o rüyadaki kadınların hesabını gündüz uyanıkken benden sordun.Hiç düşünmedin ki ben kendime zaman ayıramazken o kadınlara nasıl zaman ayırayım.Ve benim derdim başka kadınlar değil ben kendimle kalamamaktan şikayetçiyim.Kendime ne zaman vakit ayırsam hep hesabını sordun o zamanın. Ve ben ne kadar üzerine düşsem senin sen benle ilgilenmiyorsun dedin.Önceleri hani karışmazdın tek bir isteğim vardı şimdi o bile sorun oldu sana onda bile sinir yapmaya başladın.

Biliyor musun aslında çoğu erkek evine oldukça bağlıdır ve erkek evde bulamadığını arar dışarıda.Kimi zaman tek bir gülümseme kimi zaman bir tek kelime ve en önemlisi takdir edilmek ister bir erkek. Ve bir acı gerçek var ki hayatta sen kıymetini bilmezsen kıymet bilen birileri mutlaka çıkacaktır.

Sen benim herşeyimdin,sen benim kraliçemdin ama bak şimdi umudum başka yüzlerde,başka gülümsemelerde...
Ramazan37 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler