|
|||||||
| Kendini Tanıt | Şifremi Unuttum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Cezalı Üyeler | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yönetici
Ettiği Teşekkür: 298 974 Mesajına 2.175 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 1678
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Çatalzeytin Güneşler Köyü Güneşler, Kastamonu ilinin Çatalzeytin ilçesine bağlı şirin bir köydür.. Kastamonu iline 121 km, Çatalzeytin ilçesine 21 km uzaklıktadır.. Posta Kodu :7940 Alan Kodu:0366 Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.. Köy nufusu 2000 Sayımına göre 82 2000 Sayımına göre 75 bunun nedeni ise köyün büyük bi şekilde göç vermesidir..şuan da köy nufusunun çoğundan fazlasını yaşlılar kapsamaktadır Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır..engebeli araziler oldugundan dolayı tarım ve hayvancılıkta fazla gelişememektedir..Köy halkını temsil etmek için muhtarlık seçimleri yapılmaktadır.. Köy Muhtarı : Ahmet Süngü Telefon:0366 556 67 39 Dernek Başkanı : İzzet Açıkgöz Köyde İlköğretim okulu bulunmamaktadır bu yüzden köydeki öğrenciler en yakın köylerde bulunan okullarda öğrenimlerini sürdürmektedir..Güneşler köyünün su ve kanalizasyon sıkıntısı yoktur Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır.Güneşler Köyünde Ptt şubesi ve ptt acentesi bulunmamaktadır..Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfaltdır..köyde elektrik ve sabit telefon vardır.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Selçuk37 Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
erdem batur (11-30-2008)
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Ettiği Teşekkür: 627 261 Mesajına 314 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 5
Tecrübe Puanı: 1
![]() |
sagol abim köy evlerini köyleri görünce dayanamıyan efkarlandım yine köyler gözümde tütüye paylasım için teşekkürler sagolasın iyi aksamla
|
|
|
|
![]() |
| Etiket : catalzeytin gunesler koyu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|