|
|||||||
| Kendini Tanıt | Şifremi Unuttum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Cezalı Üyeler | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Kurucu Üye
Ettiği Teşekkür: 314 330 Mesajına 827 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 248
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
cide köylerinden kuşçu köyü yağmurlu mahallesine yapılan modern camii'nin açışı da kendisi kadar güzel oldu..
Ramazan Kocatepe önderliğinde Yaptırılan caminin açılışını Sayın cide Kaymakamımız Mustafa AYHAN yaptı cide müftüsünün ve cide belediye başkanımız Necdet DEMİR!inde katıldı ve hep beraber kurban yemeği yenildi böyle mübarek ayda böyle güzel açılışın olması herkezi çok sevindirdi. camide ayrıca dernekler, bayram yemekleri, mevlüt gibi cemaatin toplu yemek verebilecekleri birde 80 kişilik yemekhanesi bulunuyor ... Ramazan Kocatepeye iki adet plaket verildi.. bizde Ramazan kocatepe ve yağmurlu köyü halkına teşekkürlerimiz sunuyoruz darısı diğer köylerimizdeki bakıma muhtaç camiilerimizin güzelleştirilmesine diyoruz (unutmayalımki yüce peygamberimiz kim bu dünyada camii yaptırırsa cennette ona köşk yeri ayrılacaktır demiş) buyrum resimler bizzat kendim çektim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Ettiği Teşekkür: 4 28 Mesajına 65 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 3
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
ramazan abım paylasımın için tesekkür ederımm
gercekten cidenin en güzel camiiyi oldu bilseydim açılısa gelır ıdım bayram sabahı 5 de kuscu köyün de idim acılış oldugunu bileydim namaza kuşcu ya gelır dik kısmet baska bayramlarda oluruz insallah |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Özel Üye
Ettiği Teşekkür: 529 1.008 Mesajına 1.156 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 3
Tecrübe Puanı: 7
![]() |
Böyle güzel bir eser yapmak çok güzel bir iş yaptıranlara ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler allah razı olsun seninde ellerine sağlık kardeşim bu eseri bizlere gösterdiğn için
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Fenerli Cimcik
Ettiği Teşekkür: 316 480 Mesajına 711 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 71
Tecrübe Puanı: 3
![]() |
cami çok güzel olmuş herkez güle güle kullansın bu arda orda gri çeketli bir abi var çok ykışıklı ramazan abinin kardeşi galiba abi kardeşin çok tatlı sende aynı tabi
|
|
![]() |
| Etiket : camii acilis cide |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|