|
|||||||
| Kendini Tanıt | Şifremi Unuttum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Cezalı Üyeler | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yönetici
Ettiği Teşekkür: 2.695 2.187 Mesajına 3.778 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 2998
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Cide İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün koordinesinde ilköğretim ve orta öğretim kurumu öğrencilerine yönelik 5 yıldır sınavlara hazırlık kursları düzenlenmektedir.
İşadamı Celal ECE’nin de desteklediği kurslar sayesinde öğrencilerimiz sınavlara daha bilinçli hazırlanmaktadır. Bu öğretim yılında da İlköğretim okullarımıza devam eden toplam 168 öğrenci ile Liselere devam eden 56 öğrenci bu kurslara katılmaktadır. Hafta sonu Atatürk İlköğretim Okulu binasında açılan kurslarda, Analitik Dergisinin yayınları takip edilmekte olup her ay deneme sınavları gerçekleştirilerek, öğrencilerin düzeylerine uygun sınıflar oluşturulmaktadır. İlçemizde dershane eksikliği bu sayede giderilmektedir. Bu kurslar devam eden özellikle ilköğretimde; son 4 yılda 140 kadar öğrenci düz Anadolu Lisesine girmeye hak kazanmışlardır. Ayrıca ilçemizden ilk defa bu yıllar içerisinde Fen Lisesini 2 öğrenci kazanmıştır
|
![]() |
| Etiket : dersane halk egitim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|