|
|||||||
| Kendini Tanıt | Şifremi Unuttum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Cezalı Üyeler | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Kurucu Üye
Ettiği Teşekkür: 1.824 1.281 Mesajına 2.964 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 517
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Cide'de can alan kaza.
![]() Kastamonu'nunun Cide ilçesine bağlı çataloluk köyünde meyadana gelen kazada 1 kişi vefat etti 2 kişi ise yaralandı. Edindiğimiz bilgiye göre. Bu akşam saat 20:00 sıralarında. Tarım çapa makinası olarak bilinen aletin arkasına kasa takılıp bir nevi traktör görevi gören araçla meydana gelen olayada 1 kişi malesef can verdi. ![]() Galip kasal kontorulundeki taka diye adlandırılan araç kontrolünü kaybedip kaza yaptı. Kazada Galip Kasalın 3 yaşlarındaki oğlu alperen kasal malesef vefat etti. Eşi ve anneside çeşitli yerlerinden yaralandı.Yaralılar kastamonu devlet hastanesine kaldırılıp müşade altına alındı. Çocukluk arkadaşım olan galip arkadaşıma ve ailesine allahtan büyük sabır diliyorum. Vefat eden sabiyede allahtan rahmet diliyorum. Haberi az önce aldım inanın çok fazla üzüldüm. Ama bu dünyada herşey acıda tatlıda biz insanlar için. Allah sabır versin...
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yönetici
Ettiği Teşekkür: 583 323 Mesajına 528 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 271
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Allah kimseye evlat acısı vermesin Allah rahmet eylesin yaralananlara Allah Acil Şifa versin..... geçmiş olsun....
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Konular: 1609
|
Bende haberi bu sabah aldim..Inanki cok üzgünüm..
allahim geride kalanlara sabir versin, o kücük cocuguda allah rahmet eylesin.. Unutmayin.bugün variz yarin yokuz.. Dualarinizi eksik etmeyin,hep ufak cocuk icin hemde hastanede olan ailesi icin.. allah razi olsun.. |
|
![]() |
| Etiket : capa makinasi, cide cataloluk koyu, tarim motoru kazasi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|