|
|||||||
| Kendini Tanıt | Şifremi Unuttum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Cezalı Üyeler | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Ettiği Teşekkür: 17 60 Mesajına 105 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 11
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
Sevgili arkadaşlarım bir hafta önce köyde iken kenelerle iglili cok ilginç bi olay duydum özelliklede bizim kastamonu halkını ilgililendiren önemli bi konu duyduğuma göre ülkemize gelen yabancı turistler özelliklede israil uyruklu turistler şenpazar mevkinde gezi amaçlı gezerken bütün evlerin önlerine boşetlerin ağzı bağlı içleri kene dolu boşetler bırakmış. Alınan duyumlara görede hem boşetle hemde kavonazla zehirli kenelerin güzelim ilimize israil turistler tarafından bırakıldığını gören vatandaşlarımız anlatmış. Bunu yaban israilliler tursit kılığında ülkemizi bu hastalıgı bulaştıran turist sandığımız bu insalara dikkat ülkemizi elimizden almak isteyen bu insanlar dinimize dilimize saldırdılar başaramadılar masonlarla saldırdılar başaramadalılar şimdide biyolojik hastlaıklarla ülkemize zehirliği salgın hastaklarıkları bulaştırıyolar bu insalrlara diikaet edelim vatanımıza kanımızın son damlasına kadar sahip cıkalım ilimizdeki görev yaban güvenlik güçlerini bu konuda uyaralım
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Ettiği Teşekkür: 0 8 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 4
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
kral bu söyledıklerin nekadar gercekci bilmiyorum ama israillileri şenpazara ceken şeyi cok merak ettım bizim bilmediyimiz biyerin de maden filan mı var
teşekkürler |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yönetici
Ettiği Teşekkür: 2.695 2.187 Mesajına 3.778 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 2998
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
valla bula bula şenpazarı nedne bulmu bu israiller ankaranın göbeğine neden atmamışlar
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Ettiği Teşekkür: 17 60 Mesajına 105 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 11
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
arkadaşlar ben burdan duyduklarımı yazdım usta senin soruna gelincede bu israilli turistler gezi amaclı gelmiş sıf senpazar değil yöremizi gezmek için yani ben duyduklarımı anlltım ve sıf bunu cidede duyamadım daha degişik şekillerde atmışlar
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Kurucu Üye
Ettiği Teşekkür: 1.824 1.281 Mesajına 2.964 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 517
![]() |
Konuya yorum yapabilmemiz için haberin bir kaynağı olmalı Metin.
Yani bilirsin bizim oraları ağızdan 1 bin yaparlar. şahsen ben inanmıyorum böyle birşey olacağına..
|
|
| Mehmet37 Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
gelincik (09-10-2008)
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yönetici
Ettiği Teşekkür: 2.695 2.187 Mesajına 3.778 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 2998
![]() |
dediğin gibi mehmet yoksa haber yanlış sa halkımızı düşmanlığa kışkıtmış oluruz böyle davranışlarla
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Ettiği Teşekkür: 0 8 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 4
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
kral benım amacım kımseyı yargılamak filan deyıl ama receb kardeşimin dedıyı gıbı hakımız patlamaya hazır bomba gıbı onun için cok iyi düsün memiz gerekiyo genede ilgine teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
| Etiket : cide, kastamonu, kene saldirilari, kene vakkasi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|