|
|||||||
| Kendini Tanıt | Şifremi Unuttum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Cezalı Üyeler | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Dini Şiirler İslami Şiirlerinizi Bu Bölüme ekleyebilirsiniz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Ettiği Teşekkür: 254 90 Mesajına 156 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 41
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
![]() Alışkın değilim Bu hüzünlü halinin sebebi miyim? Seni böyle görmeye alışkın değilim Benim yağmur gözlü yarım Nicedir bu solgun halin Hazan değmiş saçlarına Etme ey yarim Gözüm de yaş kalmadı Akan kan olur Bana öyle sitemkar Bakma ne olur Benim yağmur gözlü yarim Nicedir bu solgun halin Hazan değmiş saçlarına Etme ey yarim bu ilahinin sözlerini yazan kişi Efendimiz aleyhisselamı rüyasında görüyor..öyle mahzun öyle üzgün ki efendimiz ve saçlarında aklar var..düşünebiliyor musnuz Efendimizin elinin değdiği bir başta elinin değdiği kısım bile ağarmıyor ama mübareğin saçlarında aklar olduğunu görüyor bu şiirin sahibi..Efendim diyor neden böyle üzgünsünüz neden bu kadar düşüncelisiniz..Şu zamandaki diyor ümmetim,ümmetimin hali beni çok üzüyor..!! ve bu sözler bu rüyadan sonra yazılıyor ve bestesi yapılıyor..
|
| yetiş abla Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
özgüryurek (12-01-2008)
|
![]() |
| Etiket : gul, ruya, yar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|