Foruma Üye olan kullanıcılarımız E-mail adreslerine gönderilen Aktifleştirme mailini onaylamaları gerekmektedir. Aksi durumda Forumu kullanamazlar. ----- Sohbet Alanına Sadece özel üyeler yazabilirler. Forumumuzda özel üye olmak için foruma 50 mesaj yazmanız gerekmektedir. (TIKLA)
Sponsor Reklam
cidetr'ye Reklam Ver!
Geri git   Cide Yöresel Platform > Spor > Spor Forumu > Türkiye Süper ligi
Kendini Tanıt Şifremi Unuttum Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Cezalı Üyeler Bütün Forumları okunmuş kabul et

LinkBack Seçenekler
Alt 09-29-2007   #1 (permalink)
asicideli

asicideli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 1612
Standart ben adamın yüzüne konuşurum

'Ben adamın yüzüne konuşurum'
Ziya Doğan sonunda patladı: 'Benim karakterimi benimle çalışanlar iyi bilir. Benim ahlakım, adamlığım insanların yüzüne konuşur.'
29.9.2007

‘Sahaya çıkar, işimi yaparım’
Son 3 haftanın beraberlikle kapatılmasının ardından tüm eleştiri oklarını üzerine çeken Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan sonunda sessizliğini bozdu. Konyaspor karşılaşması öncesi bir basın toplantısı düzenleyen deneyimli çalıştırıcı akıllara takılan bir çok konuya açıklık getirdi. Söz Bordo-Mavili hocada: “Ben artık tartışılmaya alıştım. Hatta bu konuda bağışıklık bile kazandım! Bazı eleştirileri umursamıyorum bile. Çünkü sadece işime bakıyorum. Sıkıntılar beni etkilemez.”

‘İçeriden yıpratanlar var...’“Yaşadıklarıma bazen gülüyorum. Morali iyi olan insanlar iyi işler başarabilir. Dünya yansa bile sahaya ayağımı attığımda her şeyi unutuyorum. Çok üzüntülü dönemlerimde bile böyleyim. İşte bu özelliğim olmasaydı, futbolcularım ve kulüp büyük zararlar görebilirdi. Benim karakterimi, benimle çalışanlar iyi bilir. Bazıları bizim enerjimizi takıma aktarmamıza engel olmaya çalışıyor. Ama başarılı olmamıza kimse mani olamayacak. Biz hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz.”

‘Reklamın iyisi-kötüsü...’“Trabzonspor, ne Ziya Doğan’ın ne de başka şahısların takımıdır. Futbol, magazin değildir. Bir şarkıcı, reklamın iyisi-kötüsü olmaz diyerek davranabilir, ama biz böyle düşünmemeliyiz. Benim ahlakım, kişiliğim ve adamlığım insanların yüzüne konuşur. Ziya Doğan’ın enerjisini sahaya vermesini istemeyen çevreler, bizi meşgul ediyor, fakat bir şeyi unutuyorlar: Ben en üzüntülü dönemimde, en acılı günümde bile enerjimi sahaya yansıtırım. Benim enerjim kolay kolay bitmez.”

‘Aslında lig ikincisiyiz’
“Bazı hakemler hakkımızı yiyor. 2 senede bunların isimlerini belirledim. Ama onlar hakkında konuşmak da doğru değil. Ligin başında 5 puanımız elden gitti. İşte o 5 puanı eklediğimizde, Trabzonspor şu anda ligde 2. oluyor. Bu anlamda bakıldığında bu takım başarılıdır. Biz mazeret aramıyoruz. Geleceği görerek hareket ettim. Yanılmadığımı da gördüm. Bu ligde kötü takım yok. Konyaspor’u ciddiye alıyoruz. Ligde bütün maçlar artık çok zor.”
Yunus Emre SEL/DHA

Trabzonspor'dan kısa kısa
Forvet hattı belirsiz
Konyaspor maçı öncesinde Ziya Doğan’ın forvet hattını nasıl şekillendireceği merak konusu... Çünkü Ersen Martin sakat, Umut Bulut da cezalı... Trabzonspor Teknik Direktörü, işte bu şartlar nedeniyle Jun, Ergin ve Ömer Rıza’ya sarıldı. Deneyimli çalıştırıcının Ergin Keleş ile maça başlaması, gidişata göre de Tomas Jun veya Ömer Rıza’yı oyuna almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Divan’dan Sivas tepkisi
Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu, Tahkim Kurulu’nun olaylı Sivasspor maçıyla ilgili aldığı kararı protesto etti. Federasyon ile Tahkim’in birbirine tamamen zıt iki karar vermesini eleştiren kurulun açıklamasında özetle şu ifadeler yer aldı: “İki karar öncesinde yapılan tüm yorumlarda amaç, Trabzonspor’u mağdur ve mahkum etmektir. Tahkim Kurulu’nun kararından sonra gaye tahakkuk etti. Endişe ederiz ki; bu karar emsal olacak ve gelecekte şampiyonluğa oynayanlar ile küme düşenler için formül haline gelecektir.”

Çağdaş Atan aranıyor!Geçtiğimiz sezon Ziya Doğan’ın sık sık ilk onbirde kullandığı Çağdaş Atan, bu sezon formasına hasret kaldı. Galati maçında gördüğü kırmızı karttan sonra yedek kulübesine hapsolan Çağdaş’ın oldukça sıkıntılı olduğu bildirildi. Teknik heyetin savunma kurgusunda fazla değişiklik sinyalleri vermemesi de, deneyimli oyuncunun oynama umutlarını iyice azalttı.

Risp dünden hazır
Bordo-Mavili takımın defans oyuncularından Risp geçirdiği sakatlığın ardından kendini çok iyi hissettiğini ve elinden geleni yapmaya çalıştığını ifade etti. Takım içindeki rekabetin performansını olumlu yönde etkilediğini belirten Risp, “Böylesine geniş bir kadro takımlar için büyük nimettir. Rekabet her zaman başarıyı getirir. Konya maçında oynamak istiyorum” dedi.
Alt 12-14-2007   #2 (permalink)
Özel Üye

Cideli57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 443
503 Mesajına 601 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 3
Tecrübe Puanı: 7 Cideli57 is on a distinguished road

paylaşım için sağol
Etiket :

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler