|
|||||||
| Kendini Tanıt | Şifremi Unuttum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Cezalı Üyeler | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Fenerbahçe |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#2 (permalink) |
|
Konular: 1609
|
Sarı lacivertli bu transferi sona erdirdiği takdirde Ümit Özat'ın takımdan ayrılmasıyla boşalan sol kanat mevkini doldurmuş olacak.
Yıllarca Fenerbahçe'nin sol kanadında çok eleştirilmesine rağmen görev yapan Ümit Özat'ın Almanya'nın Köln kulübüne transfer olmasından sonra sarı lacivertliler devre arası transfer döneminden beri ilgilendikleri Vederson ile anlaşmaya vardılar. Dün Fenerbahçe yönetimi, İstanbul'da Ankaraspor yöneticileri ile yaptıkları görüşmeler sonucunda transfer konusunda anlaşmaya vardılar. Ankaraspor ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık anlaşması bulunan Vederson böylelikle gelecek yıl Fenerbahçe forması giyecek. |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Konular: 1609
|
Geçtiğimiz sezon Türk vatandaşı olan başarılı sol kanat oyuncusu, sarı lacivertli forma altında Türk oyuncu statüsünde forma giyecek.
Sarı lacivertli kulübün Vederson için 1.5 milyon Euro bonservis bedeli vereceği öğrenildi. Vederson liglerin bitiminin ardından Cumartesi günü tatil için Brezilya'ya gitmişti. |
|
![]() |
| Etiket : |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|