|
|||||||
| Kendini Tanıt | Şifremi Unuttum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Cezalı Üyeler | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Fenerbahçe |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yönetici
Ettiği Teşekkür: 355 207 Mesajına 370 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 57
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
İnönü sambacısı
Turkcell Süpe Lig'in 28. hafta maçında Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri 11 ve 80. dakikada Alex atarken, Siyah-Beyazlılar'ın tek golünü 74. dakikada Serdar Özkan kaydetti. Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki, İbrahim Üzülmez (Dk. 46 Ali Tandoğan ), Serdar Özkan (Dk. 85 Batuhan ), Cisse, Delgado, Tello, Holosko, Nobre. Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Kazım, Aurelio, Maldonado, Uğur (Dk. 65 Semih ), Alex , Kezman (Dk. 82 Ali Bilgin |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Ettiği Teşekkür: 0 15 Mesajına 22 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 7
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
bende bir fenerli olarak kendmle gurur duyuyorum sizinle paylaşmak isterim bir ara bizim mahale hpsi fenerli onlarım resimlerini ayarlama çalışıcam sizinle baylaşmak için
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Fenerli Cimcik
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Ettiği Teşekkür: 316 488 Mesajına 719 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 71
Tecrübe Puanı: 3
![]() |
fenerbahçem benim biriciksevgilim söyle senden başka kimim var benim senin aglarım seninle gülerim bütün fenerlileri tebrik ederim bu arada fener den devamını bekleriz
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Konular: 1609
|
Keyif diye ben buna derim.Artık takım olduk ve geriye düşsek bile hiç umursamıyorum.Biliyorum ki ; Fenerbahçe nasıl olsa maçı alır.Yeterki istesin.
Bütün Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ederim .Ayrıca Beşiktaş ve Galatasaraylı arkadaşlara geçmiş olsun.Umarım kısa sürede toparlanırsınız. |
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Ettiği Teşekkür: 0 23 Mesajına 25 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 3
Tecrübe Puanı: 1
![]() |
Fenerbahçeyi canı gonulden kutlarız İnşallah şampıyon bızız umarız sevilla maçındakı performansı chelsea maçında gosterip maçı kazanmasıdır Fenerbahçemize Chelsea maçında başarılar Sen uyu ben deplasmanlara kaçayım. Yollarda ince bir cigara sarayım. Sevgilimbu gece bekleme beni sendende önce gelir FENER sevgisi...... Ölümüne (GeNç FeNeRBaHçElİlEr)
|
|
|
|
![]() |
| Etiket : fenerbahce spor kulubu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|