cidetr'ye Reklam Ver!
Geri git   Cide Yöresel Platform > Spor > Fenerbahçe
Kendini Tanıt Şifremi Unuttum Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Cezalı Üyeler Bütün Forumları okunmuş kabul et

Fenerbahçe

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
Alt 04-03-2008   #11 (permalink)
Özel Üye

Gürcü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 0
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 3
Tecrübe Puanı: 0 Gürcü is on a distinguished road

Fenerbahçeli başkan ; Tesadüf dedi
Galatasaraylı site sahibi : Fenerbahçe başkanına kişiliksiz dedi
Fenerbahçeli site üyesi : Site sahibine bu sözleri yakıştıramadım dedi

Şu sözler üzerine saatler yetmez konuşmaya , devamını bende merak ediyorum bu yazılarımdan dolayı duygusal davranıpta banlanırmıyım bilmem... yada üzerime antipati de alabilirim bunun farkındayım sonuçta bende görüşlerimi belirttim
Gürcü isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 04-03-2008   #12 (permalink)
Yönetici

Recep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 2.706
2.226 Mesajına 3.848 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 3000
Tecrübe Puanı: 10 Recep is on a distinguished road

bu söze seni sonuna kadar destekliyorum mehmet arkandayım

Ha bu arada unutmadan. "Aziz YILDIRIM" denen Kişiliksiz kişiyide kınıyorum.
Nedenmi.?
Tüm türkiyeyin Galatasaylısının beşiktaşlısın tüm herkezin tek yürek olma zamanında. "ne tesedüf'ki" Tamda chelsa macı öncesinde. Çıkıpta Tüm medyanın önünde. Uefa Kupasını alarak, Türkiyenin adını tüm dünyaya duyuran galatasayın. bu başarısının bir "tesadüf olduğunu" sanki birilerini kıştırtmak için alaycı bir tavırla üstüne basa basa vurgulamasından dolayı. Hani bunu bir taraftar yapsa anlarım bir nevi ama sen Koskoca bir kulubun başkanısın. sen bunu yaparsan. cemaat ne yapmaz.?

ha bu aradada gürcü senin isteğinle forumu neden kapatacakmışız anlamış değilim

Recep isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-03-2008   #13 (permalink)
Kurucu Üye

Ramazan37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 314
335 Mesajına 834 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 250
Tecrübe Puanı: 10 Ramazan37 is on a distinguished road

Alıntı:
Gürcü´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Fenerbahçeli başkan ; Tesadüf dedi
Galatasaraylı site sahibi : Fenerbahçe başkanına kişiliksiz dedi
Fenerbahçeli site üyesi : Site sahibine bu sözleri yakıştıramadım dedi

Şu sözler üzerine saatler yetmez konuşmaya , devamını bende merak ediyorum bu yazılarımdan dolayı duygusal davranıpta banlanırmıyım bilmem... yada üzerime antipati de alabilirim bunun farkındayım sonuçta bende görüşlerimi belirttim

bir takım için kimse kimseyi banlamaz bunu öncelikle bil .. benim sana demek istediğim ben senin bu sözlerine takıldım sadece biz Bu arena UEFA arenası değil Şampiyonlar ligi arenası bu sözle galatasaraya bir gönderme yapmadınmı sonuçta madem galatasarayın gollerine sevindin ozamnlar neden gönderme yapıyorsun

ayrıca pendik iki kere yendi sizi bu tesadüf değil
Ramazan37 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-03-2008   #14 (permalink)
Özel Üye

AKREPKRAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 1
4 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 2
Tecrübe Puanı: 0 AKREPKRAL is on a distinguished road

barı konuya bende gıreyım benım ıyı bır besıktaslı oldugumu herkez bılır kımse sımdı soledıklerıme kızmayacak ve alınmayacak bu gune kadar dunyada turkıyenın adını duyuran takım galatasaray ve gercekten bır zamanların fenerbahcelılerı besıktaslıları galatasaraylı oldu sırf bu yuzden besıktas her zaman tartısılmayacak kadar buyuk bı takımdır sız fenerbahcelıler her zaman abartı bı takım olmustur ve azız yıldırımın esı ve kızları benım eskı musterılerımdır cok ıyı ınsanlardır ama azız yıldırımda her fenerbahcelı gıbı en buyuk kendılerının oldugunu dusunen hıc bır zaman burunlarından kıl aldırmayan bır ınsandır neyse uzun soze ne hacet herkez yerını bılır bız besıktaslı durusumuzu yapalım ve herkez yerını bılsın dıyelım bu alemde en buyuk kım bılıyor haaaa!!!!
bu arada zamanında cok fener taraftarı galatasarayın besıktasın rakıplerını karsıladı unutulmasın buyukluk parayla degıl bunu her zaman solerım
basarılar dılerım fenerbahceye !!!!!
AKREPKRAL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-03-2008   #15 (permalink)
Kurucu Üye

Mehmet37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 1.837
1.290 Mesajına 2.978 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 517
Tecrübe Puanı: 10 Mehmet37 is on a distinguished road

Alıntı:
Önce Ramazan37 kardeşime cevap vereyim uefa kupasını alıp sonrasında süper kupayı alan takım Galatasaray bunu hepimiz biliyoruz

Mehmet kardeşimede cevap vereyim mesajında ;
Ha bu arada unutmadan. "Aziz YILDIRIM" denen Kişiliksiz kişiyide kınıyorum.
Nedenmi.?
Tüm türkiyeyin Galatasaylısının beşiktaşlısın tüm herkezin tek yürek olma zamanında. "ne tesedüf'ki" Tamda chelsa macı öncesinde. Çıkıpta Tüm medyanın önünde. Uefa Kupasını alarak, Türkiyenin adını tüm dünyaya duyuran galatasayın. bu başarısının bir "tesadüf olduğunu" sanki birilerini kıştırtmak için alaycı bir tavırla üstüne basa basa vurgulamasından dolayı. Hani bunu bir taraftar yapsa anlarım bir nevi ama sen Koskoca bir kulubun başkanısın. sen bunu yaparsan. cemaat ne yapmaz.?
demiş mesajında ;
Tesadüf nedir ? Benim bildiğim olma olasılığı olmayan şeylerin olduğu zamanlardır. Buna pendik in fenerbahçeyi yenmesi ve benzeri gibi örnekler verebiliriz eğer tesadüf olmasaydı tekrarları yaşanırdı , sonrasında galatasaray nerede ne şampiyonlar liginde nede uefa kupasında başarı elde edebildi bu nedenle tesadüf diyoruz , belki yıllar sonrada fenerbahçe bugünkü başarılarından uzak kalır başarısızlığı sergilerse yarın da bugünlerin tesadüf eseri olduğu konuşulacaktır ....
Bu arada bende bir fenerbahçeli olarak galatasaray uefa kupası aldığı dönemde oynadığı maçlarda fenerbahçeyi desteklediğim gibi galatasarayı desteklemiş fenerbahçe gol attığında sevindiğim gibi galatasaray gol atınca aynı sevinci yaşamıştım ...
ama ne dersek diyelim fenerbahçe ile galatasaray bir mıknatısın + - gibi farklı kutup yada frekanslardayız ne siz bizi anlarsınız nede biz sizi bu muhabbet bitmez uzar gider lastik gibi

Ben galatasaraylı başkan veya galatasaraylı bir kimse bize göre uygunsuz bir söz söylediğinde ona kişiliksiz demiyorum , kişiliksiz diye hitap ettiğiniz Aziz Yıldırım kıyamet kopmazsa 500 sene sonrada Fenerbahçeyi çağ atladan büyük adam olarak tarihteki yerini alacaktır Aziz yıldırımın fenerbahçeye neler kattığını zamanında ona muhalif olan fenerbahçeliler dahil onun yaptıkları hakkında başarıları altında ezildiler tebrik ettiler

Bu yazılarım kimseyi kırmak incitmek için değil , eğer bir arkadaşım kardeşim bu yazılarımdan alındı kırıldı ise ondan özür dilerim bu gece bizim için çok anlamlı bir gece ve mehmet kardeşim başkanımıza kişiliksiz diyor mehmet kardeşim sakıncası yoksa sen kendi mesajınıda düzelt benim mesajımıda sil duygusal davranıyorsun sende hem aziz yıldırımı eleştiriyorsun aziz yıldırımın yaptığını sen yapıyorsun hiç böyle düşündünmü ? sende burada site sahibisin sana bu tarz sözleri yakıştıramadım
En iyisi bu forum kökten kaldırılsın...
Öncelikle, Yazımım aziz yıldırım bölümünden başka. tamamını okumuş olsaydınız nedemek istediğimi neye vurgu yapmaya çalıştığımı daha iyi anlardınız.

Duygusal davrandığımı yazmısın. Asla duygusal davranmadım ben. Aziz yıldırım. Üzerinden 8 yıl gecmiş olayı böyle bir maç arafesinde alaycı bir dille küçümsüyorsa. bu onun kişiliksiz biri olduğunu ortaya koyar. Ki bende öyle dedim.

Aziz yıldırımın çok büyük biri olduğunu yazmısın fenerbahçeye çok şey kazandırdığını dile getirmişsin. iyide beni fenerbahçeye ne yaptığı ne kazandırdığı ilgilendirmiyorki.
Beni ilgilendiren. Ağzından çıkan kelimlerin insanları nasıl etkilediği ve sarf ettiği alaycı sözlerin Bir kulup başkanına yakışmadığı. Dile getirmekti. Siz hiç duydunuzmu bir galatasaray başkanından böyle bir alaycı söz? Böyle bir gafı. fenerbahçe başkanı dğeil kim yaparsa yapsın. ben yine aynı tepkiyi veririm. Asıl siz duygusal bakısınız olaya malesef gercekleri görememisiniz. Misal Fener bahçenin en taşkın fanatiği ömer çavuşoğlu'dur benim bildiğim. Hiç duydunuzmu ömer çavuşoğludan böyle sözler. avrupada galatasarayı herzaman desteklemiştir. Misal galatasarayın en fanatiklerinden Abdürrahim Albayrak. Türkiye Gazetesi (sayfa 26) Spor sayfasında yazmıs. Fenerbahçe tur atlayacak. Hepimiz Chelsea Maçlarında Fenerliyiz demiş. nede güzel demiş.

Ama aziz yıldırımın derdi başka sanırım bunu herzaman yapıyor. (işte futbol terorüde böyle doğuyor) Bugun Burada Fenerbahçenin başarısını kutlamak yerine bunları tartışmak üzücü.

Alıntı:
sende burada site sahibisin sana bu tarz sözleri yakıştıramadım
Dediğim Gibi Bu sözleri Bu sözleri söylen Galatasaray başkanıda olsa aynı seyleri onun içinde söylerim. Bunu bana biri yakıştırdığı yada yakıştırmadığı için değil. Kendi görüşümü belirttim...

Forumumuzda "Türkçe konuşma ve yazma" kampanyamız vardır,
Ve yazılan tüm içeriğin "Türkçe" olması zorunludur.! Forum içerisindeki sohbet alanında, açacağınız konularda ve yazdığınız mesajlarda, Lütfen buna dikkat edelim.!..

Konu Selçuk37 tarafından (04-03-2008 Saat 08:19 PM ) değiştirilmiştir..
Mehmet37 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-03-2008   #16 (permalink)
Unutulmazlar

Dünya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 1.774
797 Mesajına 1.389 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 282
Tecrübe Puanı: 10 Dünya is on a distinguished road

Her zamanki Fenerbahçe-Galatasaray gerginliği görüyorum şuan bu konuda..Bende dahil olmak isterdim bu tartışmaya fakat hatırlamırsınız bilmiyorum forumda bir kural vardı"Futbol ile ilgili polemik yaratıcı yazışmalar,sözler,ithamlar yasaktır"

Konunun kapatılmasını rica ediyorum
Alt 04-03-2008   #17 (permalink)
Bilgehan

Bilgehan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konular: 1609

3-5 geri nin yaptığı yüzünden bizim neden keyfimiz kaçsın , yada birileri bizim bunu tartışmamızı ve gergin bir ortam olmasınımı istiyo.

Bırakın arkadaşlar bu işleri.

Ben çok iyi biliyorum ki; Mehmet,Ramazan yada bi başka Galatasaraylı arkadaşım benden yada herhangi bir Fenerbahçeliden az sevinmemiştir.

Ayrıca bu milli bir mücadele , ben Galatasaray ı Uefa da nasıl desteklediysem ,bütün Galatasaraylılarda Fener i destekler.

Alt 04-03-2008   #18 (permalink)
Kurucu Üye

Ramazan37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 314
335 Mesajına 834 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 250
Tecrübe Puanı: 10 Ramazan37 is on a distinguished road

aynen öle bilgehan abi
Ramazan37 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır
Etiket :

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler