|
|||||||
| Kendini Tanıt | Şifremi Unuttum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Cezalı Üyeler | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Fenerbahçe |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Ettiği Teşekkür: 0 2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 3
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Fenerbahçeli başkan ; Tesadüf dedi
Galatasaraylı site sahibi : Fenerbahçe başkanına kişiliksiz dedi Fenerbahçeli site üyesi : Site sahibine bu sözleri yakıştıramadım dedi Şu sözler üzerine saatler yetmez konuşmaya , devamını bende merak ediyorum bu yazılarımdan dolayı duygusal davranıpta banlanırmıyım bilmem... yada üzerime antipati de alabilirim bunun farkındayım sonuçta bende görüşlerimi belirttim |
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yönetici
Ettiği Teşekkür: 2.706 2.226 Mesajına 3.848 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 3000
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
bu söze seni sonuna kadar destekliyorum mehmet arkandayım
Ha bu arada unutmadan. "Aziz YILDIRIM" denen Kişiliksiz kişiyide kınıyorum. Nedenmi.? Tüm türkiyeyin Galatasaylısının beşiktaşlısın tüm herkezin tek yürek olma zamanında. "ne tesedüf'ki" Tamda chelsa macı öncesinde. Çıkıpta Tüm medyanın önünde. Uefa Kupasını alarak, Türkiyenin adını tüm dünyaya duyuran galatasayın. bu başarısının bir "tesadüf olduğunu" sanki birilerini kıştırtmak için alaycı bir tavırla üstüne basa basa vurgulamasından dolayı. Hani bunu bir taraftar yapsa anlarım bir nevi ama sen Koskoca bir kulubun başkanısın. sen bunu yaparsan. cemaat ne yapmaz.? ha bu aradada gürcü senin isteğinle forumu neden kapatacakmışız anlamış değilim
|
|
#13 (permalink) | |
|
Kurucu Üye
Ettiği Teşekkür: 314 335 Mesajına 834 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 250
![]() |
Alıntı:
bir takım için kimse kimseyi banlamaz bunu öncelikle bil .. benim sana demek istediğim ben senin bu sözlerine takıldım sadece biz Bu arena UEFA arenası değil Şampiyonlar ligi arenası bu sözle galatasaraya bir gönderme yapmadınmı sonuçta madem galatasarayın gollerine sevindin ozamnlar neden gönderme yapıyorsun ayrıca pendik iki kere yendi sizi bu tesadüf değil ![]() |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Ettiği Teşekkür: 1 4 Mesajına 4 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 2
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
barı konuya bende gıreyım benım ıyı bır besıktaslı oldugumu herkez bılır kımse sımdı soledıklerıme kızmayacak ve alınmayacak bu gune kadar dunyada turkıyenın adını duyuran takım galatasaray ve gercekten bır zamanların fenerbahcelılerı besıktaslıları galatasaraylı oldu sırf bu yuzden besıktas her zaman tartısılmayacak kadar buyuk bı takımdır sız fenerbahcelıler her zaman abartı bı takım olmustur ve azız yıldırımın esı ve kızları benım eskı musterılerımdır cok ıyı ınsanlardır ama azız yıldırımda her fenerbahcelı gıbı en buyuk kendılerının oldugunu dusunen hıc bır zaman burunlarından kıl aldırmayan bır ınsandır neyse uzun soze ne hacet herkez yerını bılır bız besıktaslı durusumuzu yapalım ve herkez yerını bılsın dıyelım bu alemde en buyuk kım bılıyor haaaa!!!!
bu arada zamanında cok fener taraftarı galatasarayın besıktasın rakıplerını karsıladı unutulmasın buyukluk parayla degıl bunu her zaman solerım basarılar dılerım fenerbahceye !!!!! |
|
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Kurucu Üye
Ettiği Teşekkür: 1.837 1.290 Mesajına 2.978 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 517
![]() |
Alıntı:
Duygusal davrandığımı yazmısın. Asla duygusal davranmadım ben. Aziz yıldırım. Üzerinden 8 yıl gecmiş olayı böyle bir maç arafesinde alaycı bir dille küçümsüyorsa. bu onun kişiliksiz biri olduğunu ortaya koyar. Ki bende öyle dedim. Aziz yıldırımın çok büyük biri olduğunu yazmısın fenerbahçeye çok şey kazandırdığını dile getirmişsin. iyide beni fenerbahçeye ne yaptığı ne kazandırdığı ilgilendirmiyorki. Beni ilgilendiren. Ağzından çıkan kelimlerin insanları nasıl etkilediği ve sarf ettiği alaycı sözlerin Bir kulup başkanına yakışmadığı. Dile getirmekti. Siz hiç duydunuzmu bir galatasaray başkanından böyle bir alaycı söz? Böyle bir gafı. fenerbahçe başkanı dğeil kim yaparsa yapsın. ben yine aynı tepkiyi veririm. Asıl siz duygusal bakısınız olaya malesef gercekleri görememisiniz. Misal Fener bahçenin en taşkın fanatiği ömer çavuşoğlu'dur benim bildiğim. Hiç duydunuzmu ömer çavuşoğludan böyle sözler. avrupada galatasarayı herzaman desteklemiştir. Misal galatasarayın en fanatiklerinden Abdürrahim Albayrak. Türkiye Gazetesi (sayfa 26) Spor sayfasında yazmıs. Fenerbahçe tur atlayacak. Hepimiz Chelsea Maçlarında Fenerliyiz demiş. nede güzel demiş. ![]() Ama aziz yıldırımın derdi başka sanırım bunu herzaman yapıyor. (işte futbol terorüde böyle doğuyor) Bugun Burada Fenerbahçenin başarısını kutlamak yerine bunları tartışmak üzücü. Dediğim Gibi Bu sözleri Bu sözleri söylen Galatasaray başkanıda olsa aynı seyleri onun içinde söylerim. Bunu bana biri yakıştırdığı yada yakıştırmadığı için değil. Kendi görüşümü belirttim...
Ve yazılan tüm içeriğin "Türkçe" olması zorunludur.! Forum içerisindeki sohbet alanında, açacağınız konularda ve yazdığınız mesajlarda, Lütfen buna dikkat edelim.!.. Konu Selçuk37 tarafından (04-03-2008 Saat 08:19 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Unutulmazlar
Ettiği Teşekkür: 1.774 797 Mesajına 1.389 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 282
![]() |
Her zamanki Fenerbahçe-Galatasaray gerginliği görüyorum şuan bu konuda..Bende dahil olmak isterdim bu tartışmaya fakat hatırlamırsınız bilmiyorum forumda bir kural vardı"Futbol ile ilgili polemik yaratıcı yazışmalar,sözler,ithamlar yasaktır"
![]() Konunun kapatılmasını rica ediyorum
|
|
#17 (permalink) |
|
Konular: 1609
|
3-5 geri nin yaptığı yüzünden bizim neden keyfimiz kaçsın , yada birileri bizim bunu tartışmamızı ve gergin bir ortam olmasınımı istiyo.
Bırakın arkadaşlar bu işleri. Ben çok iyi biliyorum ki; Mehmet,Ramazan yada bi başka Galatasaraylı arkadaşım benden yada herhangi bir Fenerbahçeliden az sevinmemiştir. Ayrıca bu milli bir mücadele , ben Galatasaray ı Uefa da nasıl desteklediysem ,bütün Galatasaraylılarda Fener i destekler. |
![]() |
| Etiket : yeni esaj yazma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|