cidetr'ye Reklam Ver!
Geri git   Cide Yöresel Platform > Spor > Fenerbahçe
Kendini Tanıt Şifremi Unuttum Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Cezalı Üyeler Bütün Forumları okunmuş kabul et

Fenerbahçe

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler
Alt 04-02-2008   #1 (permalink)
Yönetici

Recep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 2.706
2.226 Mesajına 3.848 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 3000
Tecrübe Puanı: 10 Recep is on a distinguished road
Standart Chelsea'yi Aslan karşıladı!

Fenerbahçe'nin Şampiyolar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Chelsea dün akşam İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe’nin Şampiyolar Ligi çeyrek finalindeki rakibi Chelsea dün akşam İstanbul’a geldi. İngiliz ekibini Sabiha Gökçen Havalimanı’nda karşılayan bir grup Galatasaray taraftarı, ‘I Love You Chelsea’ şeklinde tezahürat yaparak destek verdi. Sarı-Kırmızılı taraftarlar eski Fenerbahçeli futbolcu Anelka’ya da başarı diledi. Fenerbahçe Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar ise teknik

Recep isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-02-2008   #2 (permalink)
Özel Üye

kaptanömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 0
23 Mesajına 25 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 3
Tecrübe Puanı: 1 kaptanömer is on a distinguished road

Abi baktılar kendileri yenemiyorlar millete dilenmeye basladılar
kaptanömer isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-02-2008   #3 (permalink)
Yönetici

bilal3778 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 355
207 Mesajına 370 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 57
Tecrübe Puanı: 10 bilal3778 is on a distinguished road

fazla söze gerek yok herkez kendine yakışanı yapar

bilal3778 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-02-2008   #4 (permalink)
Özel Üye

Gürcü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edlidi
Tecrübe Puanı: 0 Gürcü is on a distinguished road

Geldiler hoşgeldiler ...... İfadeleri alındı güle güle ,

YAŞA FENERBAHÇE.....

Başka söze gerek yok , Bu arena UEFA arenası değil Şampiyonlar ligi arenası ....

Fenerbahçe doludizgin devam....
Gürcü isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 04-03-2008   #5 (permalink)
Yönetici

Harun37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 590
324 Mesajına 529 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 272
Tecrübe Puanı: 10 Harun37 is on a distinguished road

Alıntı:
Gürcü´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

YAŞA FENERBAHÇE.....

Başka söze gerek yok , Bu arena UEFA arenası değil Şampiyonlar ligi arenası ....

YAŞA FENERBAHÇE:ci cekcicekcicek:
Harun37 isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 04-03-2008   #6 (permalink)
Kurucu Üye

Mehmet37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 1.837
1.290 Mesajına 2.978 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 517
Tecrübe Puanı: 10 Mehmet37 is on a distinguished road

Böyle bir tartışma bana göre çok çirkince türkiye için.
Beyler türkiye diyorum çünkü türkiye dışında mücedele eden her takım türkiye için mücadele eder.
Ben bu tip tartışmalardan nefret ediyorum. bu tip tartışmaların içine girene ve dahil olanada acıyorum.

Bir grup üç beş çapulcu hava alanında rakip "ingiliz" takımını karşılamış. Ben onların galatasaraylı olduğuna hatta türk olduğuna bile inanmıyorum. Çünkü milletini vatanını seven kimse, yapmaz. (sormak lazım oradaki o "ingiliz" takımını karşılayanlara.) Onlar hiç bu ülkenin o ingiliz köpeklerinden ve diğer dümanlardan kurtuluş savasında. nasıl kurtulduğuna dair bir bilgileri varmı.?

Bakın size bir örnek vereyim.

Galatasaray ile milan maçı varı 2000 yılında şampiyonlar ligi maçıydı. Ve galatasaray son saniyede attığı golle milanı 2-1 yendi. ve grubunda 3. oldu. ve uefa kupasına katılma hakkı kazandı. ve sonrasında kupayı türkiyeye getirdi...

Galatasarayın milanı yendiği o maçtan sonra avrupa basınında ve italyan basınında çıkan şuydu. "Türkler İtalyanları İstanbul Boğazında Boğdu" Buradaki demek istediğim mesajı umarım anlayabilmişinizdir. Biz okadar geri kafalı ve cahilizki. hala bunlar gibi saçma sapan seylerle uğraşıyoruz. beyler türkün türkten başka dostu yok.,

Ha bu arada unutmadan. "Aziz YILDIRIM" denen Kişiliksiz kişiyide kınıyorum.
Nedenmi.?
Tüm türkiyeyin Galatasaylısının beşiktaşlısın tüm herkezin tek yürek olma zamanında. "ne tesedüf'ki" Tamda chelsa macı öncesinde. Çıkıpta Tüm medyanın önünde. Uefa Kupasını alarak, Türkiyenin adını tüm dünyaya duyuran galatasayın. bu başarısının bir "tesadüf olduğunu" sanki birilerini kıştırtmak için alaycı bir tavırla üstüne basa basa vurgulamasından dolayı. Hani bunu bir taraftar yapsa anlarım bir nevi ama sen Koskoca bir kulubun başkanısın. sen bunu yaparsan. cemaat ne yapmaz.?
Şimdi Bir galatasaray taraftarı ne diyor bu duruma siz daha iyisinimi yaptınız'da? Bunu diyorsunuz. ?
Ama ben bir galatasaray taraftarı olarak bunu demiyorum, diyemiyorum çünkü ben "TÜRKÜM"

Fenerbağçe bu akşam yenik duruma düştükten sonra ve ikinci yarının ortalarında. sinir olup tv yi kapattım. izlemedim. sonra forumdan arkadaşlar duydumki. iki gol atmış"ız" Bu golleri galatasaray atmışcasına sevindim.

Fenerbahçe için sevinmedim Türkiye için sevindim. Çünkü Yarın Avrupa Basınında ve ingiliz Basınında. Yine Diyecekler. "Türkiye İngilizleri İstanbul Boğazına yine sokmadı " Tıpku Kurtuluş savaşında olduğu gibi

Fenerbahçeye başarılar diliyorum. İnsallah kupayıda alır.

Ne mutlu türküm diyene

Forumumuzda "Türkçe konuşma ve yazma" kampanyamız vardır,
Ve yazılan tüm içeriğin "Türkçe" olması zorunludur.! Forum içerisindeki sohbet alanında, açacağınız konularda ve yazdığınız mesajlarda, Lütfen buna dikkat edelim.!..

Konu Mehmet37 tarafından (04-03-2008 Saat 12:53 AM ) değiştirilmiştir..
Mehmet37 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-03-2008   #7 (permalink)
Mavi Çiçek

maviboncuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 254
215 Mesajına 438 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 180
Tecrübe Puanı: 2 maviboncuk is on a distinguished road

tebrik ederim bi galatasaraylı olarakk
Alt 04-03-2008   #8 (permalink)
Nam-ı Diyar Pelitovalı

Ercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 1.355
376 Mesajına 1.059 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 78
Tecrübe Puanı: 10 Ercan is on a distinguished road

Önce Müslümanız Elhamdülillah sonra TÜRK Oğlu TÜRK'üz... yazık diyebiliyorum ben bu olaya ,,,

düşünün ki (Allah Muhafaza) yarın savaş çıktı ve biz bu talihsiz arkadaşlarla aynı cephede omuz omuza düşmanla çarpışacağız,,, nasıl itimat edebiliriz böylelerine ... yazık yazık

işte OSMANLI İMPARATORLUĞU bu şekilde yıkıldı...

kusura bakmayın değerli dostlarım benim şahsım bu tür olayları hazmedemiyor ,, ve biliyorum ki hepiniz benim gibi düşünüyorsunuz...tekrar kusura bakmayın Milli duygularım ön planda

Konu için teşekkürler Recebim

"İnandığınız Gibi Yaşamazsanız, Yaşadığınız Gibi İnanmaya Başlarsınız''

Hz. Ömer (r.a.)

''HERKES HAKETTİĞİNİ ALIR''
Ercan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-03-2008   #9 (permalink)
Kurucu Üye

Ramazan37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 314
335 Mesajına 835 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 250
Tecrübe Puanı: 10 Ramazan37 is on a distinguished road

Alıntı:
Gürcü´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

YAŞA FENERBAHÇE.....

uefa kupasını aldıktan sonra şampiyonlar ligi şampiyonunu yenipte süper kupayı getiren kimdi?

fenerbahçeye teşekkür ederiz türkiyenin puanını yükseltiyor
Ramazan37 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 04-03-2008   #10 (permalink)
Özel Üye

Gürcü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edlidi
Tecrübe Puanı: 0 Gürcü is on a distinguished road

Önce Ramazan37 kardeşime cevap vereyim uefa kupasını alıp sonrasında süper kupayı alan takım Galatasaray bunu hepimiz biliyoruz

Mehmet kardeşimede cevap vereyim mesajında ;
Ha bu arada unutmadan. "Aziz YILDIRIM" denen Kişiliksiz kişiyide kınıyorum.
Nedenmi.?
Tüm türkiyeyin Galatasaylısının beşiktaşlısın tüm herkezin tek yürek olma zamanında. "ne tesedüf'ki" Tamda chelsa macı öncesinde. Çıkıpta Tüm medyanın önünde. Uefa Kupasını alarak, Türkiyenin adını tüm dünyaya duyuran galatasayın. bu başarısının bir "tesadüf olduğunu" sanki birilerini kıştırtmak için alaycı bir tavırla üstüne basa basa vurgulamasından dolayı. Hani bunu bir taraftar yapsa anlarım bir nevi ama sen Koskoca bir kulubun başkanısın. sen bunu yaparsan. cemaat ne yapmaz.?
demiş mesajında ;
Tesadüf nedir ? Benim bildiğim olma olasılığı olmayan şeylerin olduğu zamanlardır. Buna pendik in fenerbahçeyi yenmesi ve benzeri gibi örnekler verebiliriz eğer tesadüf olmasaydı tekrarları yaşanırdı , sonrasında galatasaray nerede ne şampiyonlar liginde nede uefa kupasında başarı elde edebildi bu nedenle tesadüf diyoruz , belki yıllar sonrada fenerbahçe bugünkü başarılarından uzak kalır başarısızlığı sergilerse yarın da bugünlerin tesadüf eseri olduğu konuşulacaktır ....
Bu arada bende bir fenerbahçeli olarak galatasaray uefa kupası aldığı dönemde oynadığı maçlarda fenerbahçeyi desteklediğim gibi galatasarayı desteklemiş fenerbahçe gol attığında sevindiğim gibi galatasaray gol atınca aynı sevinci yaşamıştım ...
ama ne dersek diyelim fenerbahçe ile galatasaray bir mıknatısın + - gibi farklı kutup yada frekanslardayız ne siz bizi anlarsınız nede biz sizi bu muhabbet bitmez uzar gider lastik gibi

Ben galatasaraylı başkan veya galatasaraylı bir kimse bize göre uygunsuz bir söz söylediğinde ona kişiliksiz demiyorum , kişiliksiz diye hitap ettiğiniz Aziz Yıldırım kıyamet kopmazsa 500 sene sonrada Fenerbahçeyi çağ atladan büyük adam olarak tarihteki yerini alacaktır Aziz yıldırımın fenerbahçeye neler kattığını zamanında ona muhalif olan fenerbahçeliler dahil onun yaptıkları hakkında başarıları altında ezildiler tebrik ettiler

Bu yazılarım kimseyi kırmak incitmek için değil , eğer bir arkadaşım kardeşim bu yazılarımdan alındı kırıldı ise ondan özür dilerim bu gece bizim için çok anlamlı bir gece ve mehmet kardeşim başkanımıza kişiliksiz diyor mehmet kardeşim sakıncası yoksa sen kendi mesajınıda düzelt benim mesajımıda sil duygusal davranıyorsun sende hem aziz yıldırımı eleştiriyorsun aziz yıldırımın yaptığını sen yapıyorsun hiç böyle düşündünmü ? sende burada site sahibisin sana bu tarz sözleri yakıştıramadım
En iyisi bu forum kökten kaldırılsın...
Gürcü isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Konu Kapatılmıştır
Etiket :

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler