|
|||||||
| Kendini Tanıt | Şifremi Unuttum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Cezalı Üyeler | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Fenerbahçe |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Konular: 1609
|
Yıldız futbolcunun Fenerbahçe’deki misyonunu tamamladığını ileri süren Uğur Boral, “Artık Avrupa’da oynama zamanının geldiğine inanıyorum” dedi.
30.05.2007 ‘Daha tecrübeli’ Sarı-Lacivertli forma altındaki ilk senesinde şampiyonluk yaşayan Uğur Boral, mutlu mu mutlu. Anadolu’dan gelmiş bir oyuncunun yapabileceği en iyi şeyi başardığını, bu açıdan vicdanının rahat olduğunu dile getiren Uğur, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Avrupa Kupaları’nda, derbilerin hepsinde oynadım. İlk senemde biraz acemilik yaşadım. Şu an ise çok daha tecrübeli ve bilinçliyim. Çünkü Fenerbahçe’de bir sene bile insana çok şey öğretiyor. Fenerbahçe’de rekabet bitmez. Önümüzdeki yıl da mücadelemi verip, formamı kapacağım.” |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Konular: 1609
|
‘Tuncay gitmeli’
“Şampiyonluktan çok emindim. Camia, taraftar, kulüp yapısı olarak herkesten üstündük çünkü. Sadece büyük bir stres vardı. Bu seneyi mutlaka kazanmamız lazımdı. Şükür ters birşey olmadı ve şampiyonluğa ulaştık. Takımda Zico’yu sevmeyen kimse yok. Kişilikli ve çok karakterli bir insan. Tuncay’ı çok seviyorum. Bana göre artık Avrupa’da oynama zamanı geldi. Fenerbahçe’deki misyonunu tamamladı. Bence Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil edecektir. Denemesi gerek. Döndüğünde de muhteşem taraftarımız onu bağrına basacaktır.” |
|
![]() |
| Etiket : |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|