|
|||||||
| Kendini Tanıt | Şifremi Unuttum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Cezalı Üyeler | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| Fenerbahçe |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Ettiği Teşekkür: 527 257 Mesajına 499 Kere Teşekkür Edlidi Konular: 143
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
"Fenerbahçe Türk sporunun yüz akıdır"
31 Mayıs 2007 Perşembe Başkanımız Aziz Yıldırım Fenerbahçe Dergisi'nin 52. sayısındaki yazısında " Fenerbahçe Türk Sporunun yüz akıdır" dedi. Başkanımız Aziz Yıldırım'ın dergideki yazısı aynen şöyle:"2006-2007 sezonu, çoğumuzun unutamayacağı bir sezon olarak hafızalarımızda kalacak. Çünkü bu şampiyonluk bir bakıma direniş ve adeta bir camianın başkaldırısı olarak hatırlanacak. Bu yılın özelikle 100. kuruluş yılımız olması, Türkiye lig şampiyonluğunu 17. kez taçlandırmamız ve amatör branşlarda aldığımız şampiyonluklar bizleri sezon başı koyduğumuz tüm hedeflere ulaştırdı. Başta yönetim kurulu arkadaşlarım olmak üzere bu sezon boyunca aldığımız tüm başarılarda emeği geçen herkesi candan kutluyorum. Hemen ifade etmeliyim ki, bu başarılarda en büyük pay her zaman olduğu gibi "Büyük Fenerbahçe Taraftarı"nındır. Onların iyi veya kötü günde gösterdikleri "Hep destek, tam destek" duruşuyla aşamayacağımız hiçbir engel, başaramayacağımız hiçbir iş yoktur. "Büyük Fenerbahçe Taraftarı" özellikle bu sezon tüm branşlarımızın bütün maçlarına gelerek verdikleri destek ile 100. yılımızda başarıları ne kadar çok fazla istediklerini açıkça göstermişlerdir. Onların da şampiyonluklarını kutluyor, Fenerbahçeli olmanın ayrıcalığını doya doya yaşamalarını temenni ediyorum. Göreve geldiğim günden beri fair-play kavramının tam olarak uygulanması yönünde yönetim kurulu olarak hepimiz üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Bunu tüm platformlarda gerek yöneticisiyle, gerek sporcusuyla ve gerekse taraftarıyla da gösteriyoruz. Ülkemizde sporun lokomotifi haline gelen Fenerbahçe Spor Kulübü'nün olimpiyat oyunlarında yarışacak birçok oyuncuya kucak açması onları yetiştirip liderliğini sürdürmesi sadece bizlerin değil tüm Türkiye'nin gurur kaynağı olacaktır. Dünya'nın birçok ülkesinde bu kadar çok branşta aynı anda başarıya ulaşmış bir spor kulübü yoktur. Fenerbahçe işte bu yüzden Türk sporunun yüz akıdır. Ancak özellikle geçirdiğimiz 2006-2007 sezonunda fair-play kavramının önemli yaralar aldığını düşünüyorum. Sezon başından itibaren kulübümüze ve yöneticilerimize verilen cezalar ile Fenerbahçe Spor Kulübü üzerinde oluşturulmaya çalışılan baskıya rağmen, bu kadar başarılı olmak gerçekten de bir başkaldırının, hedeflerimizden ödün vermemenin eseridir. Türk futbolunu dünyaya açacak vizyondan eksik bir federasyon sadece Fenerbahçe'yi değil, diğer kulüplerimizi de köreltecektir. Fenerbahçe için artık, lig şampiyonlukları sadece amaç değil, araç olacaktır. Federasyon, kendisini yenilemeli ve yabancı kontenjanı ile ilgili kararları vakit kaybetmeden süratle çıkarmalıdır. Sevgili Fenerbahçeliler, Sezon başından beri şampiyonluğa olan inancımı bu sütunlardan sizlere defalarca aktardım. Erkek Basketbol Takımımızın da bu sezonu şampiyon olarak kapatacağına inanıyorum. Önümüzde hepimizin mutlu olacağı bir transfer dönemi gerçekleşecektir. Aramızdan ayrılacak olan oyuncularımıza, bundan sonraki sportif kariyerleri için başarılar diliyorum. Şimdi artık kutlama zamanı. 100. yıl kutlamaları, yıl bitene kadar devam edecek. Hepimiz bunun keyfini çıkartalım. Saygılarımla, Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|