|
|||||||
| Anasayfa | Kendini Tanıt | Radyo İstek | Şifremi Unuttum | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| SUNUCULARIN DİKKATİNE Yayın Akışı Hakkında.... |
| Etiket : yeni yayin donemi |
| Anketimiz: RADYO YENİDEN BAŞLATILSINMI?? | |||
| EVET |
|
20 | 90,91% |
| HAYIR |
|
1 | 4,55% |
| BİLEMİYORUM |
|
1 | 4,55% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Ettiği Teşekkür: 17 4 Mesajına 18 Kere Teşekkür Edlidi Tecrübe Puanı: 0
![]() |
SEVGİLİ CİDETR AİLESİ GEÇMİŞ ZAMANDA FORUMUMUZUN CİDEYİ TANIMAK VE TANITMAK AMAÇLİYDİ VE RADYOMUZDA BİR SÜRE SORUN OLDUNĞUNDAN DOLAYI İLGİ AZALDI BEN DİYORUMKİ BİZ YENİDEN RADYOYU KURSAK VE KALDIMIZ YERDEN DEVAM ETSEK ÇÜNKÜ RADYO EKİP İŞİDİR HERŞEY CİDE İÇİNSE BİZ BUNU YAPMALIYIZ VE CİDENİN SESİNİ DUYURMALIYIZ GEREKLİ DESTEĞİ SİZ FORUM ÜYELRİNDEN BEKLİYORUM ...
![]()
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Ettiği Teşekkür: 0 2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edlidi Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Hadi hayırlısı kardeşim.
Başlasın isteriz tabii ki.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yönetici
Ettiği Teşekkür: 5 7 Mesajına 9 Kere Teşekkür Edlidi Tecrübe Puanı: 10
![]() |
cidetr FM siz bır forum düşünmek bile istemiyorum bir an evvel yayın başlasın..
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Forum Kurucusu
Ettiği Teşekkür: 1.322 915 Mesajına 2.214 Kere Teşekkür Edlidi Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Bu hadi açılsın demekle olmuyor sevgili arkadaşlar.
Kendimize ait bir radyomuz bulunmakta suan. Ama radyo kendi kendine yayın yapamıyor başında bu işle ilgilenebilicek bir ekip istiyor. Ve bu ekip içinde vakti müsait olan arkadaşların olması gerekiyor ki bunuda bulmak ve bu arkadaşları organize bir şekilde yönlendirmek burada tamamen bir profosyonellik istiyor. Ben akşamları 22 den sonra müsait olabiliyorum ve bu saatten sonrada ilgilenebilirim. Peki ya 22 den öncesi.? Anlıyacağınız zor gibi görünüyor bu iş...
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Özel Üye
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Ettiği Teşekkür: 17 4 Mesajına 18 Kere Teşekkür Edlidi Tecrübe Puanı: 0
![]() |
dün akşam ben yaptım 2:30 saat boyunca ama ben ve mehmet abiyle iş bitmez cidetr ciler ben elimden geldi kadar mehmet abiyle yardımcı olucam abi rahat ol ama tek benle bitmez nerde diğer sunucularımız
![]() ![]()
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Özel Üye
Ettiği Teşekkür: 0 3 Mesajına 8 Kere Teşekkür Edlidi Tecrübe Puanı: 1
![]() |
bende varım akşam 20,30 dan 24,00 a kadar yayın alabilirim cuma cumartesi günleri ise sabaha kadar yayın yapabilirim bence bütün djleri bir araya toplayıp bir ufak aramızda toplantı düzenleyip saat paylaşımı yapıp sorumluları tayin edip el ele vererek yayınımızı sürekli ve kararlı bi şekilde devam etirebiliriz gündüz çalışmayan arkadaslar gündüze akşam müsait olanlar akşama belirli saatlerle herkes satinde yayın alıp satinde veririse professinal bir yayın akışı olabilir ve bu yayın akışıyla bilgi ve hangi saatlerde yayın alan arkadasların listesiyle birlikte bir konu bölüm açıllıp buraya dinleyiceler görüşlerini beğendi yayın saatlerini değişmesi gereken seyleri vs vs leride misafir ve uye özel uyelere açtıkmı bu işin halolmaması imkansız gibidir tabi herkesin düşüncesinede saygılıyım benimki sahsi yorum
![]() |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Özel Üye
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 0
![]() |
arkadaşlar mademki bende bu sitenin bir üyesiyim e yeri geldiginde taşın altına elimizi sokmakta boynumuzun borcu
henüz pek kimseyle tanışmıyoruz ama bana herngi bir görev düşerse seve seve yapacagımdan herkesin haberi olsun yapılan her güzel işte bende varım |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
|
|