Foruma Üye olan kullanıcılarımız E-mail adreslerine gönderilen Aktifleştirme mailini onaylamaları gerekmektedir. Aksi durumda Forumu kullanamazlar. ----- Sohbet Alanına Sadece özel üyeler yazabilirler. Forumumuzda özel üye olmak için foruma 50 mesaj yazmanız gerekmektedir. (TIKLA)
Sponsor Reklam
cidetr'ye Reklam Ver!
Geri git   Cide Yöresel Platform > Spor > Spor Forumu > Türkiye Süper ligi
Kendini Tanıt Şifremi Unuttum Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Cezalı Üyeler Bütün Forumları okunmuş kabul et

LinkBack Seçenekler
Alt 03-21-2008   #1 (permalink)
Yönetici

Recep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ettiği Teşekkür: 2.435
1.831 Mesajına 3.180 Kere Teşekkür Edlidi
Konular: 2964
Tecrübe Puanı: 10 Recep is on a distinguished road
Standart Operasyon!

Trabzonspor yönetimi, sözleşme bitiş tarihi yaklaşan oyuncularla masaya oturacak, özellikle tavan ve taban rakamlar somutlaşacak. Ücretlerde indirime gitmeyi planlayan Bordo-Mavililer'de bu şartları kabul etmeyenlerle yollar ayrılacak.
21.3.2008

Sayı hayli fazla
Trabzonspor'da yönetim operasyon için düğmeye basıyor... Dış transfer temaslarını sürdüren Bordo-Mavililer’de iç dinamiklere de büyük önem veriliyor. Bu paralelde en kısa zamanda sözleşme bitiş tarihi yaklaşan futbolcularla sırayla masaya oturulacak. Pazarlıklarda öncelik ise takımın yıldızlarına tanınacak. Kaptan Hüseyin Çimşir, Çağdaş, Hasan, Musa ve Tolga Seyhan gibi deneyimli futbolculara öneriler yapılacak, karşı teklif alınacak. Bu aşamada yönetim taban ve tavan fiyatlarını da belirlemiş olacak.

Kaptan gemide kalacak
Belirlenecek taban ve tavan fiyatlarının ise geçtiğimiz sezonlara göre daha düşük olması bekleniyor. Bu yöndeki önerileri kabul edecek oyuncularla uzun soluklu şekilde yola devam edilecek, diğerlerinden kulüp bulması istenecek. Her fırsatta, ‘Benim için paradan önce Trabzonspor gelir’ diyen kaptan Hüseyin Çimşir’in takımda kalmasına kesin gözüyle bakılırken, Hasan’a da çok sıcak bakıldığı vurgulandı. Çağdaş, Musa ve Tolga’nın ise kaderini kendilerine yapılacak teklife verecekleri yanıt belirleyecek.

Gençlere özel ilgi
Yıldızlardan sonra gençler de yönetimin karşısına oturacak. Son dönemde altyapıdan gelecek isimlere çok değer veren Bordo-Mavililer, onların sosyal gelişimi için de katkıda bulunacak. İç transferin yanı sıra dışta da ataklar ay sonuna doğru tavan yapacak. Trabzonspor’un olumlu görüş aldığı Tunuslu Mehdi ve Chermiti ile 30 Mart gibi masaya oturulacak. Ayrıca Almanya’ya giden yönetici Mahmut Aksu, Mondragon için nabız yoklayıp gelişmeleri yönetime aktaracak. Gurbetçi gençlerin de kasetleri Türkiye’ye yollanacak.

Recep isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Etiket :

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler